Te ajutăm sa obții sarcina mult dorită atunci când te confrunți cu subfertilitate sau infertilitate. Îți oferim servicii de reproducere umană asistată și tratăm infertilitatea. Personalizăm fiecare caz în parte. După ce ați obținut sarcina, fie natural fie cu ajutor, îți suntem alături pe tot parcursul sarcinii până la naștere și ne asigurăm că mama și fătul să fie în siguranță. După naștere, te ajutăm să îți redobândești starea din punct de vedere uro-genital cu proceduri moderne de ultimă generație. La fel te poți adresa specialiștilor noștri pentru orice problemă legată de spectrul ginecologic, inclusiv sănătatea glandelor mamare. Avem soluții pentru orice situație ai întâmpină, suntem alaturi de tine!

Iată câteva dintre serviciile pe care le oferim:

  • Consultații ginecologice: examinări regulate pentru a evalua sănătatea generală a femeii și a organelor reproductive. Consultațiile pot fi legate de planificarea familială, simptome menstruale, evaluarea fertilității, probleme hormonale sau alte probleme ginecologice.

  • Teste de screening: includ teste de screening pentru boli precum cancerul cervical sau cancerul de sân. Aceste teste ajută la detectarea precoce a oricăror probleme și la tratarea lor în stadiile incipiente.

  • Planificare familială: consultanță și servicii legate de contracepție și planificare familială. Acesta poate include prescrierea de pilule contraceptive, dispozitive intrauterine (DIU), implanturi sau alte metode contraceptive.

  • Teste de fertilitate: putem efectua teste de fertilitate pentru a ajuta la determinarea cauzei problemei de fertilitate și a identifica metodele de tratament potrivite.

  • Îngrijire prenatală: oferim servicii de îngrijire prenatală, care includ examene regulate, teste de diagnosticare și evaluarea dezvoltării copilului înainte de naștere.

  • Evaluare și tratamentul infertilității: efectuăm investigații pentru a diagnostica cauzele infertilității și poate recomanda tratamente cum ar fi fertilizarea in vitro, terapia hormonală sau intervenții chirurgicale.

  • Îngrijirea postpartum: după naștere, clinica poate oferi servicii de îngrijire postpartum, care includ evaluarea sănătății femeii și a copilului, evaluarea alăptării și tratamentul complicațiilor care pot apărea după naștere.

  • Evaluarea și tratamentul bolilor ginecologice: efectuăm investigații și tratamente pentru probleme ginecologice, cum ar fi fibroamele uterine, endometrioza, chisturile ovariene sau prolapsul organelor pelvine.

  • Chirurgie ginecologică: efectuăm intervenții chirurgicale pentru a trata problemele ginecologice, cum ar fi histerectomia (îndepărtarea uterului), chirurgia ovariană sau laparoscopia.

Medici:

Clinica Dr. Popa Zoran. Toate drepturile rezervate.
Integral Design

Cere oferta

Sunteți interesat de produsul nostru Obstretrică - ginecologie?

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.